Terugkijken: Webinar Vitaliteit op de werkplek

Hoe ondersteun je jouw medewerkers bij het bevorderen van een veerkrachtig, tevreden en doelgericht leven?

Samen met De KarakterFaculteit en Baaijens Meesters in Metaal organiseerde Global Goals Oss op dinsdagavond 24 november 2020 een webinar over Vitaliteit in Ondernemingen.

De webinar kun je op ons webinar kanaal via deze link terugkijken.

Tijdens dit webinar hebben Marc van de Broek, Geert Baaijens en Rick van Galen Last verschillende tips gedeeld om zelf aan de slag te gaan met vitaliteit. We brengen een aantal tips graag nog een keer onder de aandacht.

Begin bij jezelf


Als je aan vitaliteit van jouw bedrijf wil werken, is het belangrijk om bij jezelf te beginnen. Het web van positieve gezondheid kan jou inzicht geven hoe je ervoor staat. Je kan het gezondheidswiel hier downloaden en direct invullen om te kijken waar jij staat. Informatie en inspiratie bij de Bibliotheek Oss


In de bibliotheek in Oss is een presentatie van boeken over vitaliteit. Op de website van de bibilotheek vind je ook meer informatie over gezondheid, klik hier.Breng de kansen voor een vitalere werkplek in beeld


In Oss zijn verschillende organisaties die hierbij kunnen helpen. Tijdens het webinar kwam het voorbeeld van de Talentencampus en Fitnezzplaza aan bod. Wil je hier mee over weten? Meer informatie vind je hier.

Subsidies voor vitaliteit in jouw bedrijf

Investeren in vitaliteit kost tijd en geld maar het levert je ook veel op. Er zijn verschillende mogelijkheden voor subsidie zoals de SLIM Regeling of het MKB!dee. Meer informatie lees je hier.

Bedankt en tot de volgende ontmoeting!

Angelique van Ravenstein, Karakterfaculteit
Geert Baaijens, Baaijens Metaal
Janne Kuijpers, Stichting Global Goals Oss

Vitaliteit in ondernemingen