Even voorstellen: Marjolein

Mijn naam is Marjolein en de komende weken zal ik de goals een voor een belichten vanuit mijn achtergrond, het leukste onderwerp ooit, MODE. De goals zijn namelijk overal terug te zien in de mode. Maar ook in hoe we mode consumeren en beleven. Elke dag merk ik dit, wanneer ik me aankleed, wanneer ik iets nieuws koop maar ook wanneer ik met mensen over kleding spreek. 

Dat doe ik vaak, want ik coach en adviseer mensen over hun kleding-gebruik. Ik ben een modeontwerper met een hekel aan mode! Tenminste, aan mode die de meesten van ons in onze kasten hebben hangen. Deze mode is namelijk gemaakt om te zorgen dat je zo veel mogelijk koopt, dat je het niet raar vind om je er snel niet meer goed in te voelen en het weg te gooien. 

De mode die ik te gek vind is de mode die gemaakt is om er iets mee te zeggen. Die, vaak, weg blijft van trends en meer te maken heeft met het uitdrukken van het individu. Die mode, daar kunnen wij gewone consumenten wat van leren. En die mode zal ook minder vaak haaks staan op de goals. Want de reguliere mode, of zoals ik het noem, de trendy-mode, zet druk op de global goals. Die zorgt er voor dat het moeilijker is om de goals te behalen en is in sommige gevallen zelfs een belangrijke reden dat de goals nodig zijn! 

Mode en kleding dragen we elke dag. Ik neem voor het gemak even aan dat je niet in je nakie naar buiten gaat! Daardoor komen we ook in contact met de goals, via de mode, elke dag van ons leven.  Hoe dat precies gebeurd zal ik je vertellen in de blogs , de komende periode, op de website van Global Goals Oss!

Mijn website: www.marjoleinvandedonk.com
Volg me op Insta: https://www.instagram.com/marjolein_creativist/
Of Facebook: https://www.facebook.com/rethinkyourwardrobe/

Voor”the patchwork project”, onze groep: https://www.facebook.com/groups/495701277825299