Muziek & Global Goals

Elkaar ontmoeten tijdens SDG action day

Op 25 september is het SDG action day en organiseert Global Goals Oss een gezellige bijeenkomst in de voormalige Pauluskerk in Oss. Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom voor een hapje en een drankje en te genieten van de muziek. Hiervoor aanmelden is verplicht.

De avond wordt muzikaal begeleid door drie geweldige muzikanten:

Irma van Pamelen is een fantastische zangeres met een hele fijne uitstraling. Ze heeft al heel wat podia gezien, zo zong ze de laatste jaren regelmatig met het orkest van de koninklijke luchtmacht.

Mark Heesbeen is naast frontman van Factor 3 ook bij vele andere muzikale projecten betrokken. Een dijk van een stem en daarnaast ook nog eens meester op de gitaar. En vergeet de 2e en 3e stemmetjes niet.

Als Jeroen Princen zijn gitaar meeneemt dan wordt het al snel gezellig, hij completeert dit gelegenheidstrio met zijn aanstekelige deuntjes en gezonde dosis entertainment.

Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden verplicht. Heb je jezelf aangemeld, maar kom je toch niet? Meld je dan via info@globalgoalsoss.nl weer af. Dan is er ruimte voor iemand anders om te komen.

Jezelf aanmelden kan via deze link: