Spreker 6 mei

Terugkijken Webinar ‘Lokaal blijven kopen’

Waarom lokaal kopen belangrijk is

Op woensdagavond 13 mei organiseerde we een online inspiratiebijeenkomst Lokaal blijven kopen. Deze bijeenkomst kun je via deze link terugkijken. 

Hans van Tellingen is directeur van onderzoeksbureau Strabo en auteur van het boek ‘Waarom stenen winkels winnen‘. Hij is een bevlogen spreker met een geheel eigen stijl. In een hoog tempo neemt hij je mee langs webwinkels, parkeergelegenheid, markthallen en gratis toiletten. Een duidelijk verhaal met af en toe harde uitspraken – allemaal gebaseerd op jarenlang onderzoek naar winkels en winkelcentra.

Peter ter Horst is eigenaar van modezaak Ter Horst van Geel. Met tien winkels verspreid over het land is de Coronatijd ook voor hen een uitdaging. Hoe gaan zij hiermee om? En wat voor aanpassingen hebben zij doorgevoerd? Ook duurzaamheid zal aan bod komen.

Jack van Lieshout is Centrummanager in Oss. Hij heeft veel contact met ondernemers in het centrum en weet als geen ander tegen welke problemen zij aanlopen. Hij verteld o.a. over de campagne van De Winkelier van Hier.

Meld je aan via https://globalgoalsoss.webinargeek.com/lokaal-blijven-kopen

We maken voor deze bijeenkomst gebruik van Webinargeek. Als je jezelf hebt aangemeld ontvang je direct een bevestiging in jouw mailbox met de link naar de bijeenkomst.

Deelname is gratis.

Global Goals doel 8. Fatsoenlijk werk en gezonde economie.

Global Goals doel 12. Verantwoorde consumptie en productie.